Menu
Μπουρέκι με αγκινάρα και αυγοτάραχο
****
Καλαμάρι, κονσομέ με hamon iberico και φασόλια
****
Αρνίσιο φιλέτο
γαλάκτωμα από βουβαλίσιο γάλα, παντζάρι, πιπεριά και γλυκό κρεμμύδι
****
Κιουνεφέ με παγωτό, γιαούρτι με λευκή σοκολάτα
Κανταΐφι, παγωτό κανέλα, χώμα από μέλι
Τα πιάτα θα συνοδεύσουμε με μεγάλη επιλογή
από ροζέ κρασιά που συμμετέχουν
στη 4th Rosé Grand Tasting @Thessaloniki
………………………………………………………………………………………
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο chef του εστιατορίου Όλυμπος Νάουσα
Δημήτρης Τασιούλας
Ώρα προσέλευσης: 20:45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 62€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα, τηλ. 2314 404040