ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023
Ambrosia restaurant
Hyatt Regency Thessaloniki


Αφιερώνουμε το επόμενο δείπνο μας στην πληθωρική Ιταλική κουζίνα
που πολύ αγαπάμε.

Ο πολυβραβευμένος Executive Chef του Hyatt Regency Thessaloniki
Απόστολος Αλτάνης
δημιουργεί για εμάς ένα υπέροχα αισθαντικό μενού,
με λαχταριστές ιταλικές νοστιμιές,
που εξερευνά το γαστριμαργικό σύμπαν των κομψών γειτόνων.

Εκλεκτά, προσεκτικά επιλεγμένα και με αντίστοιχα κοσμοπολίτικη προσέγγιση, κρασιά
από τον ελληνικό, τον κυπριακό και τον ιταλικό αμπελώνα
θα συνοδεύσουν τα πιάτα.

Menu

Veneto
Λαβράκι καρπάτσιο
κρέμα αυγοτάραχου, χαβιάρι, κάπαρη, λάδι αρωματικών
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Pente Litharia λευκός 2021, Οίνου Γη – Κτήμα Βασιλειάδη (ΠΓΕ Λεμεσός / Ξυνιστέρι)
Rodambelo Rosé 2021, Οίνου Γη – Κτήμα Βασιλειάδη (ΠΓΕ Λεμεσός / Μαραθεύτικο, Λευκάδα, Shiraz)
Elysian 2021, Georgios Lafazanis Winery (Ποικιλιακός οίνος / Syrah)


****

Campania & Friuli Venezia Giulia
Νιόκι κατσικίσιου τυριού
υφές παντζαριού, σος Prosecco
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
14 – 18h 2022, Gaia Wines (ΠΓΕ Πελοπόννησος / Αγιωργίτικο)
Αγκαθωτό 2021, Κυρ Γιάννη (ΠΓΕ Μακεδονία /Ξινόμαυρο)


****

Lazio
Risotto rosso ai funghi
πορτσίνι, τρούφα, προσούτο, παρμεζάνα
Chardonnay 2021, Κτήμα Αρβανιτίδη (ΠΓΕ Θεσσαλονίκη / Chardonnay)
Διάλογος ερυθρός 2020, Κτήμα Δύο Ύψη (ΠΓΕ Πελοπόννησος / Αγιωργίτικο & Syarh)


****

Lombardia
Ossobuco
δίδυμο πατάτας, κράνμπερι, σος κρασιού
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
La Boncia 2020, Bindi Sergardi (DOCG Chianti / Sangiovese)
Betlem 2020, Pedemontis (DOC Barbera d’Alba / Barbera)

****

Tiramisu
τσιπς κακάο, ζελέ Frangelico

………………………………………………………………………………………

Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο executive chef του Hyatt Regency Thessaloniki
Απόστολος Αλτάνης

Ώρα προσέλευσης: 20:45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 54€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Ambrosia, τηλ. 2310 401295
Hyatt Regency Thessaloniki

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2024
Chan, The Met Hotel
Συνεχίζουμε τη γευστική περιήγηση στην υφήλιο,
με τον executive chef Δημήτρη Τσανανά
να σχεδιάζει ένα μενού ...
Εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα
Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Σας το έχουμε πει, εμείς στη Wine Plus αγαπάμε πολύ το φθινόπωρο!
Αποφασίσαμε, λοιπόν, να ...
Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 Ambrosia restaurant Hyatt Regency Thessaloniki

Είναι πλέον φανερό και στους πιο δύσπιστους ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ...