Menu
Veneto
Λαβράκι καρπάτσιο
κρέμα αυγοτάραχου, χαβιάρι, κάπαρη, λάδι αρωματικών
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Pente Litharia λευκός 2021, Οίνου Γη – Κτήμα Βασιλειάδη (ΠΓΕ Λεμεσός / Ξυνιστέρι)
Rodambelo Rosé 2021, Οίνου Γη – Κτήμα Βασιλειάδη (ΠΓΕ Λεμεσός / Μαραθεύτικο, Λευκάδα, Shiraz)
Elysian 2021, Georgios Lafazanis Winery (Ποικιλιακός οίνος / Syrah)
****
Campania & Friuli Venezia Giulia
Νιόκι κατσικίσιου τυριού
υφές παντζαριού, σος Prosecco
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
14 – 18h 2022, Gaia Wines (ΠΓΕ Πελοπόννησος / Αγιωργίτικο)
Αγκαθωτό 2021, Κυρ Γιάννη (ΠΓΕ Μακεδονία /Ξινόμαυρο)
****
Lazio
Risotto rosso ai funghi
πορτσίνι, τρούφα, προσούτο, παρμεζάνα
Chardonnay 2021, Κτήμα Αρβανιτίδη (ΠΓΕ Θεσσαλονίκη / Chardonnay)
Διάλογος ερυθρός 2020, Κτήμα Δύο Ύψη (ΠΓΕ Πελοπόννησος / Αγιωργίτικο & Syarh)
****
Lombardia
Ossobuco
δίδυμο πατάτας, κράνμπερι, σος κρασιού
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
La Boncia 2020, Bindi Sergardi (DOCG Chianti / Sangiovese)
Betlem 2020, Pedemontis (DOC Barbera d’Alba / Barbera)
****
Tiramisu
τσιπς κακάο, ζελέ Frangelico
………………………………………………………………………………………
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο executive chef του Hyatt Regency Thessaloniki
Απόστολος Αλτάνης
Ώρα προσέλευσης: 20:45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 54€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Ambrosia, τηλ. 2310 401295
Hyatt Regency Thessaloniki