Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023
εστιατόριο Chan
The Met Hotel
Η κουζίνα της Άπω Ανατολής,
στηριγμένη στα ψάρια, το ρύζι, τα λαχανικά, τα φύκια, τα μανιτάρια,
μας μυεί σε έναν πρωτόγνωρο, μαγευτικό ουρανό των αισθήσεων.
Κι εμείς ακολουθούμε και σιγοντάρουμε τις ελκυστικές μπουκιές
που σχεδιάζει για το επόμενο ο executive chef Δημήτρης Τσανανάς
συνδυάζοντάς τες με λευκά, ροζέ και ερυθρά κρασιά,
ήρεμα, αφρώδη και γλυκά
γεμάτα φρεσκάδα, ένταση και πολυπλοκότητα.
Menu
Edamame | φασολάκια σόγιας | ανθός αλατιού
Tartare τόνου | σόγια | σησαμέλαιο | μαύρο σουσάμι | κρέμα λεμονιού | yuzu
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά
Plano Ασύρτικο 2021, Κτήμα Τέχνη Οίνου (Π.Γ.Ε. Δράμα)
Λευκό Λινό 2020, Rouvalis Wines (Π.Γ.Ε. Πλαγιές Αιγιαλείας)
****
Χειροποίητα αφράτα ψωμάκια ατμού | pulled pork | iceberg | καρότο |
φιστίκι | πίκλα κόκκινου λάχανου | μαγιονέζα | sriracha
Tacos Nigiri Βραχάκια γαρίδας τεμπούρα | πικάντικη μαγιονέζα | furikake
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά
Ωδή Πανός Ροζέ sparkling NV, Κτήμα Σπυρόπουλου
Παμίδι 2021, Κτήμα Βουρβουκέλη (Π.Γ.Ε. Άβδηρα)
****
Στήθος πάπιας | μικρές πιτούλες | σάλτσα δαμάσκηνο | αγγούρι | φρέσκο κρεμμυδάκι
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά
Γέννημα Ψυχής 2020, Κτήμα Μανωλεσάκη (Π.Γ.Ε. Δράμα)
Cabernet Merlot 2020, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
****
Ποικιλία Macarons
ζεστή λευκή σοκολάτα με αστεροειδή γλυκάνισο &λεμονόχορτο
dragon fruit
Ανθεμίς 2016, Ε.Ο.Σ. Σάμου (Π.Ο.Π. Σάμος)
.............................................................................................................................................................
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο executive chef του ξενοδοχείου The Met
Δημήτρης Τσανανάς
Ώρα προσέλευσης: 20:45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 43€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Chan, The Met Hotel, τηλ. 2310 017 000