Menu
Κρέμα από καλαμπόκι, γαρίδες φλαμπέ / ουίσκι bourbon / guanciale
Rosé 2021, Domaine Masson (D.O.C. Coteaux Varois en Provence)
Demi - sec 2020, Cair (Π.Γ.Ε. Δωδεκάνησος)
*****
Mπακαλιάρος
πράσο / δαμάσκηνο / λεμόνι
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Μαλαγουζιά 2022, Κτήμα Γεροβασιλείου (Π.Γ.Ε. Επανομή)
Σαντορίνη 2021, Anhydrous Winery (Π.Ο.Π. Σαντορίνη)
*****
Σπιτικά ζυμαρικά με κουνέλι
ζωμός από κρεμμύδια στιφάδο
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Ροζέ 2022, Κτήμα Άλφα (Π.Ο.Π. Αμύνταιο)
Saint Modesto 2021, Οινοποιείο Μπαραφάκα
Thema ροζέ 2021, Κτήμα Παυλίδη (Π.Γ.Ε. Δράμα)
*****
Ψητό μήλο
αγριόχοιρος / κάστανα / σταφίδες
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Νεμέα 2020, Κτήμα Παλυβού (Π.Ο.Π. Νεμέα)
Merlot 2020, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
*****
Αρνάκι με αρωματικά βότανα
γεμιστές πιπεριές με σιτάρι / αμύγδαλο
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Anafora Λημνιώνα 2019, Κτήμα Τέχνη Οίνου
Ράμνιστα 2018, Κτήμα Κυρ Γιάννη (Π.Ο.Π. Νάουσα)
*****
Χριστουγεννιάτικη μπάλα
.............................................................................................................................................................
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε: ο Executive Chef του ξενοδοχείου Makedonia Palace Σωτήρης Ευαγγέλου
Ώρα προσέλευσης: 20.45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 65€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Salonica του ξενοδοχείου Makedonia Palace, τηλ. 2310 897176