Menu
Amuse bouche
Τοστ σουσάμι με βούτυρο και αλάτι shiso
****
Vegan πανδαισία
Μους από πολέντα με αγκινάρα στη σχάρα, φουντούκι και τσιπς από topinambour
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Chardonnay αμπελοτόπι Χουλέβαινα 2022, Κτήμα Χατζημιχάλη (Π.Γ.Ε. Κοιλάδα Αταλάντης)
Φανταξομέτοχο 2021, Boutari (Π.Γ.Ε. Κρήτη)
Ασύρτικο 2020, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
****
Ασιατικό Μπουρδέτο & black Cod
Μαύρος μπακαλιάρος, miso και πετρόψαρα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Ρόζα 2021, Οινοποιία Κεχρή (Ρετσίνα, Ονομασία κατά Παράδοση)
Ροζέ Κυδωνίτσα/Αγιωργίτικο 2021, Κτήμα Θεοδωρακάκου (Π.Γ.Ε. Λακωνία)
14-18H 2021, Κτήμα Γαία (Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)
Xinomavraw 2021, Oenops Wines (Ποικιλιακός οίνος)
****
Το αγριογούρουνο στο δάσος
Μαύρος χοίρος, μανιτάρια, φρούτα του δάσους και φυλλώματα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Lexis Nemea 2019, Οινοποιείο Ζαχαριά (Π.Ο.Π. Νεμέα)
Invicta 2019, Noema Winery (Π.Ο.Π. Αμύνταιο)
Δέκα ερυθρό 2011, Οινογένεσις (Π.Γ.Ε. Μακεδονία)
****
Μαύρο φραγκοστάφυλο & trifle σαμπάνιας
………………………………………………………………………………………
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο chef του εστιατορίου Όλυμπος Νάουσα
Δημήτρης Τασιούλας
Ώρα προσέλευσης: 20:45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 58€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα, τηλ. 2314 404040