Menu
Καρπάτσιο γαρίδας
ζωμός με κολοκύθα / κανέλλα / πορτοκάλι / πιπερόριζα / κανταΐφι
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Μονεμβασιά 2021, Κυρ Γιάννη (Π.Ο.Π. Πάρος)
Αμυγδαλιές 2021, Κτήμα Αβαντίς (Π.Γ.Ε. Εύβοια)
Ροζέ These 11, Κτήμα Μιχαλάκη (Π.Γ.Ε. Ηράκλειο)
Σουτζουκάκια τόνου με παραδοσιακά μπαχαρικά
Σμυρναίικη σάλτσα / ρύζι αρωματισμένο με κρόκο Κοζάνης / σταφύλια / τηγανιτή κάπαρη
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Αμπελοτόπι Λίμνα 2021, Κτήμα Σπυρόπουλος (Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)
Ήδυσμα Δρυός Ασύρτικο 2021, Κτήμα Τέχνη Οίνου (Π.Γ.Ε. Δράμα)
Παστιτσάδα από μοσχαράκι με σπετσερικό
χυλοπιτάκι / γραβιέρα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Ξινόμαυρο 2017, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Νεμέα Reserve 2017, Semeli (Π.Ο.Π. Νεμέα)
Γαλατόπιτα με κάρδαμο
παγωτό καρύδι-σταφίδα / μήλο
.....................................................................................................................................................
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε o Executive Chef του Hotel Nikopolis Thessaloniki Στέφανος Σταμίδης
Ώρα προσέλευσης: 20.45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 50€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το Hotel Nikopolis Thessaloniki, τηλ. 2310 401092 (10:00 – 24:00)