ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022
Ambrosia restaurant
Hyatt Regency Thessaloniki


Σας προσκαλούμε σε ένα δείπνο
γεμάτο θαλασσινές μυρωδιές και γεύσεις…

Ο πολυβραβευμένος executive chef Απόστολος Αλτάνης
σχεδιάζει ένα μενού για τους ορκισμένους λάτρεις της θάλασσας
και εμείς επιλέγουμε τα κρασιά, σπουδαία λευκά και ροζέ,
και εγγυόμαστε τη γευστική αρτιότητα και αρμονία της κάθε μιας μπουκιάς!

Menu

Μηλοκόπι μαρινάτο
υφές παντζαριού, οσπριάδα, φακές μπελούγκα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Θαλασσίτης 2020, Γαία Οινοποιητική (Π.Ο.Π. Σαντορίνη)
Eruption Rosé 2021, Noema Winery (Π.Ο.Π. Αμύνταιο)


****

Μπουγιουρντί γαρίδας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Lexis K 2020, Οινοποιείο Ζαχαριά
Rosé Ξινόμαυρο 2020, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)


****

Σορμπέ λεμονιού
τσάι μπιτούνι & τζιτζιμπίρα

****

Μπακαλιάρος με χόρτα
γκρεμολάτα ντομάτας, σος αστακού
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Σκυτάλη 2019, Οινοποιείο Χατζηδάκη (Π.Ο.Π. Σαντορίνη)
Thema Rosé 2021, Κτήμα Παυλίδη (Π.Γ.Ε. Δράμα)


****

Πάβλοβα
Strawbar Origin

.....................................................................................................................................................

Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο executive chef του Hyatt Regency Thessaloniki
Απόστολος Αλτάνης

Ώρα προσέλευσης: 20:45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 54€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Ambrosia, τηλ. 2310 401295
Hyatt Regency Thessaloniki

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2024
Chan, The Met Hotel
Συνεχίζουμε τη γευστική περιήγηση στην υφήλιο,
με τον executive chef Δημήτρη Τσανανά
να σχεδιάζει ένα μενού ...
Εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα
Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Σας το έχουμε πει, εμείς στη Wine Plus αγαπάμε πολύ το φθινόπωρο!
Αποφασίσαμε, λοιπόν, να ...
Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 Ambrosia restaurant Hyatt Regency Thessaloniki

Είναι πλέον φανερό και στους πιο δύσπιστους ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ...