Menu
Μηλοκόπι μαρινάτο
υφές παντζαριού, οσπριάδα, φακές μπελούγκα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Θαλασσίτης 2020, Γαία Οινοποιητική (Π.Ο.Π. Σαντορίνη)
Eruption Rosé 2021, Noema Winery (Π.Ο.Π. Αμύνταιο)
****
Μπουγιουρντί γαρίδας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Lexis K 2020, Οινοποιείο Ζαχαριά
Rosé Ξινόμαυρο 2020, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
****
Σορμπέ λεμονιού
τσάι μπιτούνι & τζιτζιμπίρα
****
Μπακαλιάρος με χόρτα
γκρεμολάτα ντομάτας, σος αστακού
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Σκυτάλη 2019, Οινοποιείο Χατζηδάκη (Π.Ο.Π. Σαντορίνη)
Thema Rosé 2021, Κτήμα Παυλίδη (Π.Γ.Ε. Δράμα)
****
Πάβλοβα
Strawbar Origin
.....................................................................................................................................................
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο executive chef του Hyatt Regency Thessaloniki
Απόστολος Αλτάνης
Ώρα προσέλευσης: 20:45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 54€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Ambrosia, τηλ. 2310 401295
Hyatt Regency Thessaloniki