Menu
Amuse bouche
Beef tartare με πέρλες από ξύδι βαλσάμικο
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Ακακίες sparkling
Aprilis sparkling, Κτήμα Θεόπετρα
*****
Καπνιστή κρεμμυδόσουπα με κρουτόν και χέλι
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Διαμαντόπετρα λευκή 2020, Οινοποιείο Διαμαντάκη
Μαρμαριάς 2020, Κτήμα Τσέλεπου
*****
Ριζότο Acquerello με χειμωνιάτικη τρούφα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Αστάλα 2019, Κτήμα Σπυρόπουλος
Όβηλος λευκός 2020, Κτήμα Βιβλία Χώρα
*****
Κόκορας κρασάτος με σταρένιο τραχανά και χιόνι φέτας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Βλάχικο 2018, Zoinos
Ξινόμαυρο 2015, Κτήμα Αρβανιτίδη
*****
Φιλέτο από αρνάκι Ελασσόνας με κάστανα και μέλι
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Αγιωργίτικο 2018, Κτήμα Παυλίδη
Terra Leone – Ammos Nemea 2017, Κτήμα Παλυβού
*****
Πικρή σοκολάτα με κάστανα,
πορτοκάλι και καραμελωμένα αμύγδαλα
Samos Grand Cru 2020, Ε.Ο.Σ. Σάμου
.............................................................................................................................................................
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε: ο Executive Chef του ξενοδοχείου Makedonia Palace Σωτήρης Ευαγγέλου
Ώρα προσέλευσης: 20.45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 60€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Salonica του ξενοδοχείου Makedonia Palace, τηλ. 2310 897176