Menu
Άγρια μανιτάρια σοτέ
αυγό ποσέ | γραβιέρα Αμφιλοχίας | φρέσκο θυμάρι & chive
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Gris Μοσχοφίλερο 2020, Κανακάρης (Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)
Ορεινός Ήλιος ροζέ 2020, Σεμέλη (Π.Γ.Ε. Κορινθία)
Schnitzel μανιταριών
σπανάκι – ρόκα | nuts καλαμποκιού | vinaigrette φέτας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Chardonnay 2020, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Φαιά Γη 2020, Μπουτάρη (Π.Ο.Π. Μαντίνεια)
Sorbet πορτοκάλι | λικέρ σοκολάτας
Φιλέτο μοσχαράκι γάλακτος στον φούρνο | ραβιόλια μανιταριών
κρέμα κρητικής γραβιέρας | τρίχρωμα καρότα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Λημνιώνα 2018, Κτήμα Ζαφειράκη (Π.Γ.Ε. Τύρναβος)
Δέκα ερυθρό 2010, Οινογένεσις (Π.Γ.Ε. Δράμα)
New York cheese cake
λευκή σοκολάτα | γλυκό κουταλιού μανιτάρι |σμέουρο
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο executive chef του ξενοδοχείου The Met
Δημήτρης Τσανανάς
Ώρα προσέλευσης: 20:45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 43€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Chan, The Met Hotel, τηλ. 2310 017 000