ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021
εστιατόριο Chan
The Met Hotel


Αφιερώνουμε το επόμενο δείπνο μας στα άγρια μανιτάρια.

Μορχέλες, βασιλομανίταρα και κανθαρέλλες δίνουν πλούσιο γήινο τόνο
στα πιάτα που ετοίμασε ο executive chef Δημήτρης Τσανανάς.

Δίπλα τους, λευκά, ροζέ και ερυθρά κρασιά
είναι τα οχήματα που ξετυλίγουν την αρωματική και γευστική παλέτα των συνδυασμών.

Menu

Άγρια μανιτάρια σοτέ
αυγό ποσέ | γραβιέρα Αμφιλοχίας | φρέσκο θυμάρι & chive
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Gris Μοσχοφίλερο 2020, Κανακάρης (Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)
Ορεινός Ήλιος ροζέ 2020, Σεμέλη (Π.Γ.Ε. Κορινθία)



Schnitzel μανιταριών
σπανάκι – ρόκα | nuts καλαμποκιού | vinaigrette φέτας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Chardonnay 2020, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Φαιά Γη 2020, Μπουτάρη (Π.Ο.Π. Μαντίνεια)



Sorbet πορτοκάλι | λικέρ σοκολάτας


Φιλέτο μοσχαράκι γάλακτος στον φούρνο | ραβιόλια μανιταριών
κρέμα κρητικής γραβιέρας | τρίχρωμα καρότα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Λημνιώνα 2018, Κτήμα Ζαφειράκη (Π.Γ.Ε. Τύρναβος)
Δέκα ερυθρό 2010, Οινογένεσις (Π.Γ.Ε. Δράμα)



New York cheese cake
λευκή σοκολάτα | γλυκό κουταλιού μανιτάρι |σμέουρο


Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο executive chef του ξενοδοχείου The Met
Δημήτρης Τσανανάς

Ώρα προσέλευσης: 20:45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 43€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Chan, The Met Hotel, τηλ. 2310 017 000

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2024
Chan, The Met Hotel
Συνεχίζουμε τη γευστική περιήγηση στην υφήλιο,
με τον executive chef Δημήτρη Τσανανά
να σχεδιάζει ένα μενού ...
Εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα
Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Σας το έχουμε πει, εμείς στη Wine Plus αγαπάμε πολύ το φθινόπωρο!
Αποφασίσαμε, λοιπόν, να ...
Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 Ambrosia restaurant Hyatt Regency Thessaloniki

Είναι πλέον φανερό και στους πιο δύσπιστους ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ...