Menu
Καπνιστό κουνουπίδι / μελάσα ροδιού / τυρί Labneh / παντζάρια /
λαχανίδα kale / grapefruit / τραγανές φακές
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Lexis Gris 2020, Οινοποιείο Ζαχαριά (Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)
Pink Bang 2020, Κτήμα Τέχνη Οίνου (Π.Γ.Ε. Δράμα)
Ξινόμαυρο Rosé magnum 2020, Κτήμα Γεροβασιλείου (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Παλαιστινιακό χούμους / φιλέτο τόνου
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Viognier 2020, Κτήμα Παλυβού
Πάλπο 2020, Κυρ Γιάννη (Π.Γ.Ε. Φλώρινα)
Κοκοράκι “Musakhan” σιγοψημένο με κρεμμύδι και μπαχαρικά / προζυμένια πίτα /
ρύζι με κουκουνάρια & κρέμα με καπνιστό βούτυρο
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Merlot 2019, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Pelagia 2017, Κτήμα Μανωλεσάκη (Π.Γ.Ε. Δράμα)
Burma κανταΐφι / κρέμα κανέλας / κάρδαμο/ σαλέπι
.....................................................................................................................................................
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε o Executive Chef του Hotel Nikopolis Thessaloniki Στέφανος Σταμίδης
Ώρα προσέλευσης: 20.45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 48€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το Hotel Nikopolis Thessaloniki, τηλ. 2310 401092 (10:00 – 24:00)