Menu
Μαρινάτο λαβράκι με κόλιανδρο,
αβοκάντο, τσίλι & κρίταμο τουρσί
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
San Gerasimo 2020, Ορεάλιος Γη (Π.Ο.Π. Ρομπόλα)
Ασύρτικο 2020, Κτήμα Χατζημιχάλη (Π.Γ.Ε. Κοιλάδα Αταλάντης)
****
Ματσάτα Φολέγανδρου
με ραγού γαρίδας & μελισσόχορτο
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Eruption 2020, Symposium Cellars (ροζέ Π.Ο.Π. Αμύνταιο)
Peplo 2020, Κτήμα Σκούρα (Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)
****
Σορμπέ μοσχολέμονο
με ζελέ ρακής και λουίζα
****
Μοσχαράκι με αρακά & θυμάρι
πουρέ καπνιστής πατάτας & σος κόκκινου κρασιού
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
LimNeon 2019, Κτήμα Πόρτο Καρράς (Π.Ο.Π. Πλαγιές Μελίτωνα)
Ξινόμαυρο 2017, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
****
Τάρτα σοκολάτας με βασιλικό
………………………………………………………………………………………
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο executive chef του Hyatt Regency Thessaloniki
Απόστολος Αλτάνης
Ώρα προσέλευσης: 20:45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 48€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Ambrosia, τηλ. 2310 401295
Hyatt Regency Thessaloniki