Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021
The Met Hotel Thessaloniki
Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και όλοι ανυπομονούμε να ξαναβρεθούμε σε δροσερές βεράντες, σε ταράτσες μέσα στην πόλη ή σε κήπους δίπλα στη θάλασσα απολαμβάνοντας νόστιμους μεζέδες και δροσερά κρασιά.
Σε αυτούς τους «Καλοκαιρινούς μεζέδες» αφιερώνει η Wine Plus το πιο ‘χαλαρό/χαλαρωτικό’ Μάθημα Μαγειρικής της χρονιάς. Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου στις 19:00, με τον Executive Chef του The Met Hotel Δημήτρη Τσανανά να ετοιμάζει νόστιμες, παιχνιδιάρικες, ανατρεπτικές… και λαχταριστές καλοκαιρινές λιχουδιές που είναι σίγουρο πως θα φτιάχνουμε συχνά φέτος το καλοκαίρι.
Βεβαίως, η φετινή υλοποίηση των μαθημάτων μαγειρικής έχει ιδιαιτερότητες σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, λόγω της νέας κανονικότητας στην οποία μας έχει βάλει η πανδημία, με τον πλήρη εναρμονισμό με τα εγκεκριμένα υγειονομικά πρωτόκολλα να αποτελεί εχέγγυο ασφάλειας.
Έτσι θα συναντηθούμε σε κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου για να παρακολουθήσουμε τον chef να μας αποκαλύπτει τα μικρά και μεγάλα μυστικά υλικών και μεθόδων παρασκευής των συνταγών.
Στη συνέχεια, στο δροσερό αίθριο, θα απολαύσουμε το αποτέλεσμα των τεχνικών που παρακολουθήσαμε με τη συνοδεία των ταιριαστών κρασιών που έχει επιλέξει η χημικός-οινολόγος Μαρία Νέτσικα.
Διαβάστε το λαχταριστό menu, τα προσεκτικά επιλεγμένα κρασιά που θα συνοδεύσουν το κάθε έδεσμα και ελάτε να εξερευνήσουμε μαζί την παλέτα των καλοκαιρινών μεζέδων.