Μενού
Λαυράκι & αχινός με πράσινο λεμόνι,
εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο & ανθό αλατιού
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Σαντορίνη 2020, Κτήμα Σιγάλα
Château Julia Ασύρτικο 2019, Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη
Η μελιτζάνα παπουτσάκι με χταπόδι & γιαούρτι
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Rosé Ξινόμαυρο 2020, Κτήμα Αρβανιτίδη
Rosette 2019, Οινοποιία Χατζηδάκη
Αρνάκι στη γάστρα με ρύζι πιλάφι,
στακοβούτυρο και χυμό από αρισμαρί
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Πλυτό 2020, Οινοποιείο Λυραράκη
Άφουρα 2019, Anhydrous Winery
Γουρουνόπουλο στη σούβλα σερβιρισμένο στη λαδόκολλα
με κρέμα γλυκού σκόρδου & ρίγανη
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Xinomavraw 2019, Oenops
Ξινόμαυρο Σκαντζόχοιρος 2018, Κτήμα Άλφα
Παγωτό καϊμάκι με βύσσινο και χαλβάς Φαρσάλων
Anthemis 2015, Ε.Ο.Σ. Σάμου
.....................................................................................................................................................
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε: ο executive chef του ξενοδοχείου Makedonia Palace Σωτήρης Ευαγγέλου
Ώρα προσέλευσης: 20.45 – 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 55€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Salonica του ξενοδοχείου Makedonia Palace, τηλ. 2310 897176