Μενού
Προσιούτο πάπιας
σαλάτα ψητής κολοκύθας με νούντλς φαγόπυρου / κολοκυθόσπορος /
τζίντζερ / δαμάσκηνο/ ponzu με φυστίκι / κόλιανδρος
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Merlot Rosé 2019, Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη (Π.Γ.Ε. Δράμα)
Rosé Κλέφτρα Κίσσα 2019, Κτήμα Κοκοτού (Π.Γ.Ε. Αττική)
Μαντί
Μαντί γεμισμένα με σιτεμένο πρόβειο κιμά, γλυκοπατάτα & τραχανά /
ζυμωμένη λαχανίδα στη σχάρα με καπνιστή πάπρικα Αριδαίας & πελτέ τομάτας /
μυρωδικά & γιαούρτι
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Epops Merlot 2015, Κτήμα Χατζηγεωργίου (Π.Γ.Ε. Παγγαίο)
Merlot 2017, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Μοσχαράκι στη γάστρα
dauphinoise σελινόριζας με πράσο /
σάλτσα με άγρια μανιτάρια & τρούφα / κρέμα ψητής πατάτας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Κοκκινόμυλος 2017, Κτήμα Τσέλεπου (Π.Γ.Ε. Τεγέα)
Château Julia Merlot 2018, Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη (Π.Γ.Ε. Δράμα)
Tart tatin με λωτούς
παγωτό πόπ κόρν με κάρδαμο
.....................................................................................................................................................
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε o Executive Chef του Hotel Nikopolis Thessaloniki Στέφανος Σταμίδης
Ώρα προσέλευσης: 20.45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 45€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το Hotel Nikopolis Thessaloniki, τηλ. 2310 401092 (10:00 – 24:00)