ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A

Εστιατόριο Da Vinci
Hotel Nikopolis Thessaloniki
Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Εμείς στη Wine Plus αγαπάμε πολύ το φθινόπωρο,
αγαπάμε πολύ και το Merlot!
Και στις δύο αυτές αγάπες αφιερώνουμε το επόμενο δείπνο μας.

Ο Executive Chef του Hotel Nikopolis Thessaloniki Στέφανος Σταμίδης
δημιουργεί, ειδικά για τη βραδιά, ένα υπέροχα αισθαντικό μενού
που αναδεικνύει τις γεύσεις του φθινοπώρου.

Τα λαχταριστά πιάτα συνοδεύουν
γοητευτικά ροζέ με πυκνό φρούτο
και ζωηρόχρωμα ερυθρά Merlot, με καλή δομή και βελούδινο τελείωμα.

Μενού

Προσιούτο πάπιας
σαλάτα ψητής κολοκύθας με νούντλς φαγόπυρου / κολοκυθόσπορος /
τζίντζερ / δαμάσκηνο/ ponzu με φυστίκι / κόλιανδρος
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Merlot Rosé 2019, Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη (Π.Γ.Ε. Δράμα)
Rosé Κλέφτρα Κίσσα 2019, Κτήμα Κοκοτού (Π.Γ.Ε. Αττική)


Μαντί
Μαντί γεμισμένα με σιτεμένο πρόβειο κιμά, γλυκοπατάτα & τραχανά /
ζυμωμένη λαχανίδα στη σχάρα με καπνιστή πάπρικα Αριδαίας & πελτέ τομάτας /
μυρωδικά & γιαούρτι
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Epops Merlot 2015, Κτήμα Χατζηγεωργίου (Π.Γ.Ε. Παγγαίο)
Merlot 2017, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)


Μοσχαράκι στη γάστρα
dauphinoise σελινόριζας με πράσο /
σάλτσα με άγρια μανιτάρια & τρούφα / κρέμα ψητής πατάτας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Κοκκινόμυλος 2017, Κτήμα Τσέλεπου (Π.Γ.Ε. Τεγέα)
Château Julia Merlot 2018, Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη (Π.Γ.Ε. Δράμα)


Tart tatin με λωτούς
παγωτό πόπ κόρν με κάρδαμο

.....................................................................................................................................................

Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε o Executive Chef του Hotel Nikopolis Thessaloniki Στέφανος Σταμίδης

Ώρα προσέλευσης: 20.45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 45€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το Hotel Nikopolis Thessaloniki, τηλ. 2310 401092 (10:00 – 24:00)

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2024
Chan, The Met Hotel
Συνεχίζουμε τη γευστική περιήγηση στην υφήλιο,
με τον executive chef Δημήτρη Τσανανά
να σχεδιάζει ένα μενού ...
Εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα
Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Σας το έχουμε πει, εμείς στη Wine Plus αγαπάμε πολύ το φθινόπωρο!
Αποφασίσαμε, λοιπόν, να ...
Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 Ambrosia restaurant Hyatt Regency Thessaloniki

Είναι πλέον φανερό και στους πιο δύσπιστους ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ...