Menu
Welcome wine
Έμμετρος λόγος λευκός 2019, Tsantali (Μαλαγουζιά – Π.Γ.Ε. Μακεδονία)
Σαντορίνη
Τόνος Tataki | φάβα | πράσο | θυμάρι | ρέβα τουρσί
λάδι μαϊντανού | αμύγδαλο
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Familia 2019, Οινοποιία Χατζηδάκη (Ασύρτικο - Π.Ο.Π. Σαντορίνη)
Κτήμα Βιβλία Χώρα ροζέ 2019 (Syrah – Π.Γ.Ε. Παγγαίο)
Κρήτη
Chesse cake ξυνομυζήθρας | ντάκος χαρουπιού
πέρλες λεμονιού |αμύγδαλο | |τρίχρωμα ντοματίνια |ρόκα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Σαββατιανό 2019, Ρωξάνη Μάτσα (Π.Γ.Ε. Παλλήνη)
Ασύρτικο 2019, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Ριζίτης ροζέ 2019, Οινοποιειο Ντουράκης (Grenache Rouge, Ποικιλιακός οίνος)
Ημαθία
Sorbet Ροδάκινο | δυόσμος | lime
Κέρκυρα
Μπακαλιάρος Μπουρδέτο
κρέμα αρακά |λεμόνι |ντομάτα | chili
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Νυχτέρι 2018, Santo Wines (Ασύρτικο – Π.Ο.Π. Σαντορίνη)
Αμύνταιο ροζέ 2019, Amyntas Wines (Ξινόμαυρο – Π.Ο.Π. Αμύνταιο)
Ροζέ Αγιωργίτικο 2019, Κτήμα Παπαϊωάννου (Αγιωργίτικο – Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)
Ηλεία
Μαρέγκα | κρέμα lemon- lime | καρπούζι Αμαλιάδας σε 2 μορφές
crumble αμύγδαλο-μπισκότο
.....................................................................................................................................................
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε: ο executive chef του ξενοδοχείου The Met Δημήτρης Τσανανάς
Ώρα προσέλευσης: 20.30 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 39€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το Sky Bar του ξενοδοχείου The Met, τηλ. 2310 017154