Menu
Amuse bouche
Αποδομημένη χορτόπιτα:
σέσκουλα, βλίτα, παπαρούνες, άνηθος, δυόσμος,
μους κατσικίσιου τυριού και τραγανό φύλλο
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Μαντίνεια 2019, Κτήμα Τσέλεπου (Π.Ο.Π. Μαντίνεια)
Plano Ασύρτικο 2019, Κτήμα Τέχνη Οίνου (Π.Γ.Ε. Δράμα)
Μους λουίζας, με ταρτάρ σπαράγγι,
γλώσσα και μάγουλο από λαβράκι
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά
Πλαγίως λευκό 2019, Κτήμα Βιβλία Χώρα (Π.Γ.Ε. Παγγαίο)
L’ Esprit du Lac 2019, Κυρ – Γιάννη (Π.Ο.Π. Αμύνταιο)
Μπαρμπούνια με κρέμα φάβας,
σφουγγάρι ντομάτας και αλμύρα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά
Μαλαγουζιά δρυός 2019, Κτήμα Χατζημιχάλη (Π.Γ.Ε. Κοιλάδα Αταλάντης)
Rosé Ξινόμαυρο 2019, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Αρμενοβίλ του Thria:
ένα Θεσσαλονικιώτικο Semifreddo
....................................................................................................................................................
Το μενού επιμελήθηκε ο chef Δημήτρης Τασιούλας
Ώρα προσέλευσης: 20.45 – 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο: 47€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Thria, Μαρία Κάλλας 1, τηλ. 2310 821120