Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου
εστιατόριο Ambrosia, Hyatt Regency Thessaloniki
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί μια διαφορετική Τσικνοπέμπτη
στο εστιατόριο Ambrosia του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki.
Στο αποκριάτικο δείπνο μας, ο πολυβραβευμένος executive chef Απόστολος Αλτάνης
δίνει τη δικιά του «μαγειρική» άποψη στην παιχνιδιάρα ημέρα,
πασπαλίζοντας με μια σύγχρονη ματιά παραδοσιακά πιάτα καπνιστών, fumé, καβουρντισμένων κλπ.
Εμείς επιλέξαμε, για συνοδούς των πιάτων, σπουδαία κρασιά
και εγγυόμαστε τη γευστική αρτιότητα και αρμονία της κάθε μίας μπουκιάς!
Προνοήσαμε για μάσκες, σερπαντίνες...
Εσείς, απλώς φορέστε την καλή σας (χαλαρή) διάθεση και ελάτε!
Menu
Καπνιστό κοτόπουλο με ρεβιθάδα
μπούκοβο χοιρινού & κρέμα ψητής πιπεριάς
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Αφρός, Κεχρής (Ροδίτης – pet-nat Ρετσίνα, Ονομασία κατά Παράδοση)
103 Ροδίτη 2018, Οινοποιείο Κανακάρη (Ροδίτης – Π.Γ.Ε. Πλαγιές Αιγιαλείας)
Κριθαράκι με λουκάνικο πάπρικας
τσιπς ακροκώλιου & φέτα σαγανάκι
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Ξινόμαυρο Ροζέ 2019, Οινοποιία Τσικρικώνη (Ξινόμαυρο – Π.Γ.Ε. Μακεδονία)
Aurelia Pink Sparkling, Zoinos Wines (Ντεμπίνα, Βλάχικο, Μπεκιάρι – Π.Γ.Ε. Ήπειρος)
Σορμπέ μανταρίνι
ζελέ από τσάι κάνναβης
Μαύρος χοίρος
καπνιστός πουρές πατάτας & σος fumé
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Πέτρα & Φως 2018, Οινοποιία Γ. Λαφαζάνη (Αγιωργίτικο - Π.Ο.Π. Νεμέα)
Ξινόμαυρο 2015, Κτήμα Αρβανιτίδη (Ξινόμαυρο - Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Μους ελληνικού καφέ
πραλίνα & παγωτό φουντουκιού
....................................................................................................................................................
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο executive chef του Hyatt Regency Thessaloniki
Απόστολος Αλτάνης
Ώρα προσέλευσης: 20:30 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 48€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Ambrosia, τηλ. 2310 401295
Hyatt Regency Thessaloniki