Menu
Ατομικό πιάτο
Μουζαντάρα: φακόρυζο με καραμελωμένο κρεμμύδι και γιαούρτι με κύμινο και lime
Μαλαγουζιά 2019, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Sharing
Ταμπουλέ: μαϊντανός, ντομάτα, πλιγούρι, φρέσκο κρεμμύδι, φρέσκο δυόσμο
Κεμπέτ πατάτα: πατατοσαλάτα με πλιγούρι και διάφορα αρωματικά
Χούμους: ρεβίθια, ταχίνι, σκόρδο
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Πλάνο Ασύρτικο 2018, Κτήμα Τέχνη Οίνου (Π.Γ.Ε. Δράμα)
Grenache Rouge 2018, Lykos Wines (Π.Γ.Ε. Εύβοια)
Sharing
Φαλάφελ: ρεβίθια, κρεμμύδι, σκόρδο, κόλιανδρο
Αρναμπίτ: τηγανιτό κουνουπίδι με ταρατούρ
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Κυδωνίτσα 2018, Οινοποιητική Μονεμβασιάς (Π.Γ.Ε. Λακωνία)
Έμμετρος λόγος ροζέ 2019, Tsantali (Π.Γ.Ε. Μακεδονία)
Ατομικό πιάτο
Κάφτα: μοσχαρίσιος & χοίρινος κιμάς σε kebab με 7 μπαχαρικά και μαϊντανό
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Πετάλι Λιάτικο 2017, Οινοποιείο Διαμαντάκη (Π.Γ.Ε. Κρήτη)
Νάουσα 2017, Κτήμα Χρυσοχόου (Π.Ο.Π. Νάουσα)
Όλα τα παραπάνω εδέσματα σερβίρονται με:
Λιβανέζικες πίτες, ελαιόλαδο και ζάαταρ, τουρσιά, ψητά φρέσκα κρεμμυδάκια & ελιές
Ατομικό πιάτο
Μπακλαβάς Λιβάνου: φιστίκι, σταφίδες, σουσάμι και παγωτό καϊμάκι
....................................................................................................................................................
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο executive chef του ξενοδοχείου The Met
Δημήτρης Τσανανάς
Ώρα προσέλευσης: 20:45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 39€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Chan, The Met Hotel, τηλ. 2310 017 000