Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019
Regency Casino Thessaloniki
Στο επόμενο δείπνο μας θα συνδυάσουμε τις ραφινάτες δημιουργίες του βραβευμένου executive chef Απόστολου Αλτάνη
με εκλεκτά κρασιά σερβιρισμένα από φιάλες magnum.
Μενού
Welcome wine
La vie en Rose Magnum 2018, Κτήμα Παλυβού (Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)
Σολομός, γογγύλια, αλόη
φύλλα μουστάρδας, χαβιάρι
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Domaine Costa Lazaridi Magnum Merlot 2018 (Π.Γ.Ε. Δράμα)
Ξινόμαυρο Rosé 2018, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Ριζότο με άρτσια βούρτσια,
κρέμα αγκινάρας Ιερουσαλήμ, βασιλομανίταρα, χιόνι τρούφας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Ήδυσμα Δρυός Chardonnay Magnum 2018, Κτήμα Τέχνη Οίνου (Π.Γ.Ε. Δράμα)
Thea Magnum 2017, Semeli Estate (Π.Ο.Π. Μαντίνεια)
Σορμπέ σανγκουίνι
Μοσχαρίσιο φιλέτο
κρέμα κάστανου, βούτυρο κολοκυθόσπορου, σος κόκκινου κρασιού
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Ξινόμαυρο Reserve Magnum Παλαιά Κληματα Μπάρμπα Γιάννης 2015, Κτήμα Άλφα (Π.Ο.Π. Αμύνταιο)
Άγιος Χρόνος Magnum 2014, Κτήμα Αβαντίς (Π.Γ.Ε. Εύβοια)
Πραλίνα & σοκολάτα
κέικ φιστικιού, τραγανό μπισκότο πορτοκάλι
παγωτό περγαμόντο
....................................................................................................................................................
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε o Executive Chef του Regency Casino Thessaloniki Απόστολος Αλτάνης
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Ώρα έναρξης: 21.15
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 48€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Alfredo’s, τηλ. 2310 491199
Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα άνω των 21 ετών με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.