Πέμπτη 4 Ιουλίου
Sky Bar, The Met hotel
Στο τελευταίο δείπνο της σεζόν, ο executive chef του The Met Hotel Δημήτρης Τσανανάς
θα μας παρουσιάσει τη δικιά του γεύση της Μεσογείου.
Extra bonus: η φοβερή θέα!
Dress code: Dinner en Blanc.
Που σημαίνει πως φέτος -ξανα-βάζουμε τα λευκά μας!
Μενού
Carpaccio
Τσιιπούρα | αγγούρι | γιαούρτι - δυόσμος | ελιές
Μαρμελάδα λεμόνι | λάδι μαϊντανού | κρέμα μαύρου ταραμά
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Άρωμα Λήμνου 2018, Limnos Wines (Μοσχάτο Αλεξανδρείας - Π.Ο.Π. Λήμνος)
Ασύρτικο 2018, Santo wines (Ασύρτικο - Π.Ο.Π. Σαντορίνη)
Χουνκιάρ μπεγιεντί
Ριζότο | καπνιστή μελιτζάνα | μοσχαράκι |ντομάτα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Αμύνταιο 2018, Amyntas Wines (Ξινόμαυρο – Π.Ο.Π. Αμύνταιο)
Παράγκα Flowers 2018, Κυρ Γιάννη (Ξινόμαυρο – Π.Ο.Π. Αμύνταιο)
Δρυόπη Rosé 2018, Κτήμα Δρυόπη (Αγιωργίτικο – Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)
Οινάνθη ροζέ 2018, Οινοποιία Γ. Λαφαζάνη (Αγιωργίτικο)
Vera Rosa 2018, Οινοποιία Στραταριδάκη (Κοτσιφάλι, Syrah – Π.Γ.Ε. Κρήτη)
Sorbet
Καρπούζι | lime jellies | Moët & Chandon
Στιφάδο
Rib eye μοσχαράκι γάλακτος | κρέμα κολοκάσι | gnocchi πατάτας |
σάλτσα Μαυροδάφνης | φρέσκο θυμάρι
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Μαυροκουντούρα 2016, Κτήμα Αβαντίς (Μαύρη Κουντούρα Κύμης {Μαντηλαριά} – Π.Γ.Ε. Εύβοια)
Ξινόμαυρο 2015, Κτήμα Αρβανιτίδη (Ξινόμαυρο – Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Καλοκαιρινά φρούτα
Namelaka ροδάκινο | γιαούρτι | crumble |
καραμελωμένα φουντούκια | financier τριαντάφυλλο
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Samos Grand Cru 2018, Ε.Ο.Σ.Σ. Σάμος (Λευκό Μοσχάτο – Π.Ο.Π. Σάμος)
Μοσχάτο Ρίου Πατρών 2014, Οινοποιία Παρπαρούση (Λευκό Μοσχάτο – Π.Ο.Π. Μοσχάτο Ρίου Πατρών)
.....................................................................................................................................................
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε: ο executive chef του ξενοδοχείου The Met Δημήτρης Τσανανα΄ς
Ώρα προσέλευσης: 20.30 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 39€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το Sky Bar του ξενοδοχείου The Met, τηλ. 2310 017154