Δευτέρα 29 Μαΐου 2019
Μενού
Welcome
Moscato Artisti, Οινοποιία Γ. Λαφαζάνη
Ελλάδα
Αιγαιοπελαγίτικο λαβράκι ταρτάρ στον χυμό του με κρόκο Κοζάνης
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Βιδιανό 2017, Oenops wines
Chardonnay 2018, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Ιταλία
Σπιτικό ραβιόλι λαχανικών «πουτανέσκα»
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Aix 2018, Maison Saint Aix (Α.O.C. Coteaux D'Aix-en-Provence)
Rosé 2018 - Les Quatre Tours (Α.O.C. Coteaux D'Aix-en-Provence)
La Vie En Rose 2018 - Château Roubine (A.O.C. Côtes De Provence)
Pétale De Rose 2017 - La Tour De L'eveque (A.O.C. Côtes De Provence)
Rosado 2017 - Finca Nueva (D.O.C. Rioja)
Γαλλία
Σατωμπριάν και παραλλαγή στα μανιτάρια, πράσινο πιπέρι και αφρό μπεαρνέζ
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Λημνιώνα 2016, Κτήμα Θεόπετρα (Π.Γ.Ε. Μετέωρα)
Scalarea 2013, Boutari (Π.Γ.Ε. Ηράκλειο)
Πορτογαλία
Μολώ σοκολάτας με παγωτό βανίλια και σάλτσα από ζεστό Porto
.....................................................................................................................................................
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε: ο executive chef του ξενοδοχείου Makedonia Palace Σωτήρης Ευαγγέλου
Ώρα προσέλευσης: 20.45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 50€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Salonica του ξενοδοχείου Makedonia Palace, τηλ. 2310 897176