«(ξανα) Ανακαλύπτουμε τη γοητεία του Chardonnay»
Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018
Thria restaurant
Menu
Amuse bouche
Τραγανή γαρίδα με καραμελωμένη γλυκοπατάτα και γλάσο από βερίκοκο
****
Καρπάτσιο λαβράκι με σησαμέλαιο, yuzu,
καπνιστό αλάτι και αφρό lime
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Château Julia Chardonnay 2017, Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη (Π.Γ.Ε. Δράμα)
Chardonnay Χουλέβαινα 2017, Κτήμα Χατζημιχάλη (Π.Γ.Ε. Κοιλάδα Αταλάντης)
****
Χτένια με κρέμα από αγκινάρα Ιερουσαλήμ και χόρτα της θάλασσας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Chardonnay 2017, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Logos Wine Chardonnay 2017, Κτήμα Ζαφειράκη (Π.Γ.Ε. Τύρναβος)
****
Τραγανό κοτόπουλο με κους-κους καλαμποκιού και φύλλα εστραγκόν
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Semeli Chardonnay 2017, Semeli Wines (Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)
Chardonnay 2017, Κτήμα Γεροβασιλείου (Π.Γ.Ε. Επανομή)
****
Ελαστική σοκολάτα με κραμπλ απο τσάι ματσα, μους λευκής σοκολάτας με στραγγιστό γιαούρτι,
καραμελωμένη bitter σοκολάτα και φρούτα ποσέ και παγωτό πραλίνα φουντουκιού.
………………………………………………………………………………………
Το μενού επιμελήθηκε ο chef Δημήτρης Τασιούλας
Ώρα προσέλευσης: 20.45 – 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο: 49€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Thria, Μαρία Κάλλας 1, τηλ. 2310 821120