Η Wine Plus στολίζει με γιορτινή διάθεση τα Μαθήματα Μαγειρικής της και μας προτείνει ένα αγχολυτικό διάλειμμα στο στρες και την πίεση της εποχής, που συγχρόνως θα μας βοηθήσει να ετοιμάσουμε ξεχωριστά εδέσματα για τις πιο λαμπερές ημέρες και νύχτες του χρόνου.
Θα συναντηθούμε τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στο ξενοδοχείο The Met για να παρακολουθήσουμε τον Executive Chef Δημήτρη Τσανανά να μας παρουσιάζει ένα λαχταριστό μενού με πιάτα που συνδυάζουν την καλή γνώση της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης με τη φαντασία στην εκτέλεση.
Στη συνέχεια θα απολαύσουμε τα λαχταριστά εδέσματα σε συνδυασμό με ταιριαστά κρασιά που θα επιλέξει η χημικός-οινολόγος Μαρία Νέτσικα.