MonAsty Hotel Thessaloniki
Autograph Collection by Marriott International
Πέμπτη 16 Μαΐου 2024
Ανθότυρο και γαλομυζήθρα,
κοπανιστή Κυκλάδων, βολάκι Άνδρου και νιβατό Βερδικούσας
Στο επόμενο δείπνο μας,
ο executive chef του ατμοσφαιρικού MonAsty Hotel Thessaloniki Κωνσταντίνος Μποβιάτσης
ετοιμάζει ένα μενού που απογειώνει φρέσκα τυριά απ’ όλη τη χώρα.
Εμείς, όπως πάντα, επιλέγουμε, για συνοδούς των πιάτων, σπουδαία κρασιά
και εγγυόμαστε τη γευστική αρτιότητα και αρμονία της κάθε μίας μπουκιάς!