Menu
Υφές γαρίδας με salmorejo και chorizo
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Acquarella 2022, Novus Winery (Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)
Τσαπουρνάκος ροζέ 2022, Κτήμα Βογιατζή (Π.Γ.Ε. Βελβεντό)
Ασύρτικο 2022 magnum, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
****
Σαλάτα με hamón, κροκέτες machego,
μανιτάρια, λαχανικά και μήλο
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
100% Sauvignon 2023, Κτήμα Θεόπετρα (Π.Γ.Ε. Τύρναβος)
Thema rosé 2023, Κτήμα Παυλίδη (Π.Γ.Ε. Δράμα)
Saint Modesto 2022, Οινοποιείο Μπαραφάκα (Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)
****
Δίδυμο χοιρινού Pata Negra
με λάχανο και σος κρασιού
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Emphasis Tempranillo 2021, Κτήμα Παυλίδη (Π.Γ.Ε. Δράμα)
Νέα Δρυς 2017, Αμπελώνες Αντωνόπουλου (Π.Γ.Ε. Αχαΐα)
****
Crema Catalana
………………………………………………………………………………………
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο executive chef του Regency Casino Thessaloniki
Απόστολος Αλτάνης
Ώρα προσέλευσης: 20.45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 55€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Alfredo’s, τηλ. 2310 491199 (11:00 – 18:00)
Regency Casino Thessaloniki