Menu
Φρεσκοψημένα ψωμάκια βουτύρου
με αρωματικά βότανα και ανθό αλατιού
Σούπα από κάστανα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Ωδή Πανός ροζέ, Κτήμα Σπυρόπουλος
Sémillon 2022, Domaine Costa Lazaridi (Π.Γ.Ε. Δράμα)
Φιλέρι Fumé 2022, Nestor Winery (Π.Γ.Ε. Τριφυλία)
*****
Ριζότο με γαρίδες Κοιλάδος, αχλάδι και σοκολάτα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Eruption 2023, Noema Winery (Π.Ο.Π. Αμύνταιο)
Μαρμαριάς 2022, Κτήμα Τσέλεπου (Π.Γ.Ε. Αρκαδία)
*****
Ψητό χτένι με αφρό σκόρδου και μπέικον
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Thea 2022, Σεμέλη (Π.Ο.Π. Μαντίνεια)
Ξινόμαυρο Ροζέ 2022, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
*****
Τρούφες και μανιτάρια
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Άγριο Merlot-Syrah 2022, Οινοποιείο Κανακάρη (Π.Γ.Ε. Πλαγιές Αιγιαλείας)
Καλή Ρίζα 2020, Κυρ-Γιάννη (Π.Ο.Π. Αμύνταιο)
*****
Σιγομαγειρεμένη στηθοπλευρά από μοσχαράκι
με κόκκινο κρασί και σελινόριζα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Gaia S 2020, Γαία Οινοποιητική (Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)
Touriga National 2017, Κτήμα Τέχνη Οίνου
*****
Σοκολάτα γάλακτος αρωματισμένη με τόνγκα και κρέμα κάστανο
.............................................................................................................................................................
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε: ο Executive Chef του ξενοδοχείου Makedonia Palace Σωτήρης Ευαγγέλου
Ώρα προσέλευσης: 20.45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 75€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Salonica του ξενοδοχείου Makedonia Palace, τηλ. 2310 897176