Menu
Γιουβαρλάκια θαλασσινών με κολοκύθα
πιπερόριζα & ακροκώλιο Ευρυτανίας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Eruption 2022, Noema Winery (ΠΟΠ Αμύνταιο / Ξινόμαυρο)
Κλέφτρα Κίσσα 2022, Κτήμα Κοκοτού (Ποικιλιακός Οίνος / Merlot, Cabernet Sauvignon)
****
Βαλεριάνα με ποικιλία μανιταριών
κροκέτες παλιωμένης γραβιέρας με τρούφα & dressing μήλου
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Emphasis Chardonnay 2022, Κτήμα Παυλίδη (ΠΓΕ Δράμα / Chardonnay)
Rawditis 2022, Oenops Wines (ΠΓΕ Δράμα / Ροδίτης)
****
Σορμπέ ροδιού με πορτοκάλι & τσίπουρο
****
Σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι
ριζότο παντζαριού, κεφαλοτύρι
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Ammos Terra Leone 2021, Κτήμα Παλυβού (ΠΟΠ Νεμέα / Αγιωργίτικο)
Ξινόμαυρο 2019, Κτήμα Αρβανιτίδη (ΠΓΕ Θεσσαλονίκη / Ξινόμαυρο)
****
Σοκολατόπιτα
υφές σοκολάτας, κάστανο
………………………………………………………………………………………
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο executive chef του Hyatt Regency Thessaloniki
Απόστολος Αλτάνης
Ώρα προσέλευσης: 20:45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 54€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Ambrosia, τηλ. 2310 401295
Hyatt Regency Thessaloniki