Μενού
Maki roll ελληνικής σαλάτας | pate ελιάς | ξίδι ντομάτας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
100% Sauvignon Blanc 2023, Κτήμα Θεόπετρα (Π.Γ.Ε. Τύρναβος)
Aurelia 2021, Zoinos Winery (Π.Γ.Ε. Ήπειρος)
Petite Fleur 2023, Οινοποιία Παρπαρούση (Π.Γ.Ε. Αχαΐα)
Libra 2022, Blink Wines (Ποικιλιακός οίνος)
Baby μαρούλι στη σχάρα | γαρίδα | dressing αντζούγιας |
γραβιέρα Αμφιλοχίας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Μαλαγουζιά 2023, Konstantara Wines (Π.Γ.Ε. Χαλκιδική)
Dune 2023, Κτήμα Χατζηγεωργίου (Ποικιλιακός οίνος)
Lexis Gris Moschofilero Sur Lie 2022, Zacharias Winery (Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)
Κριθαράκι | σαλάμι Λευκάδος | καπνιστό χέλι|
πιπεριά Φλωρίνης | Ξίγαλο Σητείας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Οικοσύστημα Ασύρτικο 2022, Κτήμα Άλφα (Π.Γ.Ε. Φλώρινα)
Linos Rose 2023, Ορεάλιος Γη (Ποικιλιακός οίνος)
ΚΡ Ροζέ 2023, Κτήμα Ρούσσος (Π.Γ.Ε. Κυκλάδες)
Νεγκόσκα Ροζέ 2023, Μικρό Κτήμα Τίτου (Π.Γ.Ε. Πλαγιές Πάικου)
Αγιορείτικο φιλέτο ψαριού στον ταβά |πατάτες |κολοκυθάκια
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Chardonnay 2023, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Αμπελοτόπι Λίμνα 2021 – Κτήμα Σπυρόπουλος (Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος)
Τραγανή μαρέγκα με μαστίχα Χίου | κρέμα lemon-lime | δυόσμος | νεκταρίνι
.....................................................................................................................................................
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε: ο executive chef του ξενοδοχείου The Met Δημήτρης Τσανανάς
Ώρα προσέλευσης: 20.30 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 52€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το Sky Bar του ξενοδοχείου The Met, τηλ. 2310 017154