ENG

Δοκιμάζουμε τσίπουρα

A A

Δοκιμάζουμε έξι ευγενή αποστάγματα της παράδοσης.

Τσίπουρο Θεσσαλίας, Τσιλιλής
Τσίπουρο με γλυκάνισο
Ποικιλιακή σύνθεση στεμφύλων: αρωματικές ποικιλίες που καλλιεργούνται στη Θεσσαλία
Κρυστάλλινη εμφάνιση, πικάντικο άρωμα γλυκάνισου και γλυκόριζας πλάι σε νύξεις μέντας και εσπεριδοειδών, γεμάτο σώμα, μαλακιά, ελαιώδης υφή και ευχάριστα πολύπλοκη επίγευση.

Αλλοτινό, Ελληνικά Κελλάρια
Τσίπουρο Διπλής Απόσταξης χωρίς Γλυκάνισο
Ποικιλιακή σύνθεση στεμφύλων: ποικιλίες που καλλιεργούνται στη Θράκη
Τσίπουρο με ντελικάτη μύτη, με νύξεις νότες βοτάνων και χαμομηλιού. Πλούτος και φινέτσα συνδυάζονται σε ένα σύνολο με εξαιρετική διάρκεια. Παγωμένο, χωρίς όμως παγάκια, κερδίζει τις πιο θερμές εντυπώσεις.

Kanenas Τσίπουρο, Tsantali
Τσίπουρο χωρίς Γλυκάνισο
Ποικιλιακή σύνθεση στεμφύλων: Μαλαγουζιά 100%
Κρυστάλλινο με δυναμική μύτη που διατηρεί αναλλοίωτο τον πρωτογενή φρουτώδη χαρακτήρα της: εσπεριδοειδή, λουλούδια και βοτανικές νότες. Απαλή γεύση που μένει στο στόμα για πολλή ώρα. Μακριά, κομψή και πιπεράτη επίγευση.

Ηπειρωτικό, Zoinos Winery
Τσίπουρο Διπλής Απόσταξης
Ποικιλιακή σύνθεση στεμφύλων: 100% Ντεμπίνα
Παλαίωση: 1 χρόνο σε δρύινα βαρέλια
Παραδοσιακό Ηπειρώτικο απόσταγμα από τη Ζίτσα. Παλαιώνει σε δρύινα γαλλικά βαρέλια αποκτώντας αρωματική πολυπλοκότητα και μακριά, βελούδινη γεύση. Το ποικιλιακό άρωμα μήλου και αχλαδιού ντύνεται με κομψό μανδύα κανέλας.

Dark Cave, Τσιλιλής
Παλαιωμένο Τσίπουρο
Ποικιλιακή σύνθεση στεμφύλων: Μοσχάτο Τυρνάβου (Αμβούργου), Ροδίτης
Παλαίωση: 5+ χρόνια σε δρύινα γαλλικά και Αμερικάνικα βαρέλια που είχαν πρωτύτερα φιλοξενήσει ερυθρό κρασί και Vinsanto
Σταφύλια από τον ιδιόκτητο αμπελώνα του Κτήματος Θεόπετρα στη Ράξα Τρικάλων. Προσεκτική απόσταξη και 5χρονη παλαίωση σε μικρά δρύινα βαρέλια. Έτσι δημιουργεί η οικογένεια Τσιλιλή ένα παλαιωμένο τσίπουρο με συγκλονιστικό φινίρισμα. Ο αρωματικός πλούτος με άφθονα αποξηραμένα φρούτα, μέλι, βανίλια και η γευστική φινέτσα θα σας συνεπάρουν.

Παλαιωμένο Τσίπουρο, Κατσάρος Αποστάγματα
Παλαιωμένο Τσίπουρο
Ποικιλιακή σύνθεση σταμφύλων: Μοσχάτο Τυρνάβου 100%
Παλαίωση: 3 χρόνια σε γαλλικά δρύινα βαρέλια
Ένα μακράς παλαίωσης απόσταγμα Η μακρόχρονη επαφή με τη δρυ προσδίδει χρώμα ζωηρού κεχριμπαριού, προσθέτει πολύτιμες νότες βανίλιας, καρύδας και ξηρών, ενώ ταυτόχρονα μαλακώνει και στρογγυλεύει αυτό το μοναδικής ποιότητας ελιξίριο.